Är det dags för kick-off, konferens eller personaldag? Bjud in Putte Nelsson till en oförglömlig och medryckande workshop i körsång.

Putte har besökt många företag genom åren, stora som små och överallt där Putte har varit är tongångarna och kommentarerna detsamma. “Jätteroligt”, “Medryckande” och “Team-buildande” är några av de kommentarer Puttes workshop lämnat efter sig.

Putte har gjort sig känd som en av pianisterna under fem år i SVT:s Så ska det låta. 2012 vann han Körslaget i TV4 i hård kamp med bl.a. Anders Bagge och Louise Hoffsten. Sedan 2012 ser man Putte varje vecka i TV4:s Postkodmiljonären som vinstutdelare.

Workshopen går ut på att sjunga några välkända sånger tillsammans och Putte visar några nycklar för att ganska snabbt få sången att låta bättre. Putte berättar lite om körsångens betydelse genom historien och tar med sig personalen på en resa i körsångens värld. Det blir ungefär som en körövning med Putte som körledare.

Ledord för workshopen är tillsammans, teambuildande och glädje.
Tidsmässigt brukar 40-75 minuter vara lagom men detta kan givetvis anpassas så att det passar just ditt företags schema den aktuella dagen/kvällen.

Om det finns tid och intresse kan man efter workshopen dela in gruppen i två lika delar och öva på varsin sång (i ca. 25 minuter) som sedan framförs i ett litet "mini-körslag". Då krävs en extra körledare som leder och övar med en av grupperna. Om workshopen hålls mitt på dagen eller under eftermiddagen kan i så fall körslaget hållas i samband med middagen.

Kontakta oss via mail för priser och övriga frågor om t. ex upplägg här!Några av de företag som Team Putte jobbat med