Körresa till USA


Har du någon gång tänkt att du skulle vilja uppleva gospel på nära håll i dess hemland USA? Har du någon gång drömt om att få sjunga gospel i en afroamerikansk kyrka?

Tillsammans med Team Putte har du nu chansen att få göra just det!

Team Putte arrangerar tillsammans med Andreas Christiansson körresor till USA där vi under ca 10 dagar får uppleva gospel på riktigt nära håll. En resa som innehåller besök i kyrkor, workshops i gospel, besök och deltagande i körövningar med gospelkörer och vi kommer dessutom att sjunga på flera gudstjänster.

Vi bor på hotell i eller i nära anslutning till city och det finns givetvis tid till sightseeing, shopping och allt man kan göra i en stor stad i USA. I Chicago dit årets två resor går kan man t ex. åka höghastighets-båt på Lake Michigan eller en lugnare båttur på Chicago River.

Om du gillar höjder gör vi ett besök uppe i Willy's Tower (tidigare Sears Tower) som fram till år 1998 var världens högsta hus med 442 meter (ganska exakt 3 kaknästorn). Där man kan gå ut på glasbalkongerna 412 meter över stadens gator och njuta av utsikten.

Föredrar du shopping tar vi en tur till Aurora Quality Outlet där du kan gå loss i över 150 butiker. Är vädret rätt (vilket det brukar vara i maj och augusti) kan man sola och bada bara 3-4 kvarter ifrån Downtown Chicago.

Den sportintresserade vet att det finns massor av evenemang i Chicago. Basket med Bulls, ishockey med Blackhawks, baseball med Cubs och Amerikansk fotboll med Bears. Lägg därtill flertalet musik och jazzklubbar utöver alla restauranger så har du en storstad deluxe.

I maj 2019 åker vi med drygt 80 personer till Chicago (fullbokad) och i augusti 2019 åker vi på nästa resa som i princip också är full. Även den går till Chicago.

Vi erbjuder nu möjlighet till intresseanmälan inför en körresa till USA i maj 2020. Då planerar vi att åka till Washington DC/New York som också är högkvarter när det gäller amerikansk gospel.

Den här typen av resor är möjliga tack vare många och långa vänskapsband samt erfarenhet av ett 20-tal körresor till USA. Det gör att liknande resor inte går att hitta hos de stora etablerade researrangörerna. Våra körresor till USA och gospeln är unika och kommer att ge dig ett minne för livet.

Maila för mer info och prisuppgifter!


Körresa till solen


Gillar du körsång och dessutom sol, bad och värme?

Putte Nelsson och Evelina Gard arrangerar nu körresor i samarbete med Ving. I april 2018 åkte 70 personer till Mallorca och i januari 2019 valde 40 personer att åka på körresa till Teneriffa med Putte och Evelina. Evelina är sångerska, körledare, låtskrivare och arrangör samt har släppt ett antal egna skivor som artist. Evelina har under många år jobbat med sångare i alla åldrar och är mycket duktig på att få fram och förbättra den enskildes dynamik, klang och sångteknik.

På dessa resor har vi ett antal körworkshops där vi fokuserar på att hitta nycklar för att få sången och låtarna att låta bättre. Resten av tiden är fri att spenderas efter eget val och tycke. Både Mallorca och Teneriffa erbjuder ju allt man vill ha på en sol- och badresa samt utflykter, sightseeing, shopping och diverse sportiga aktiviteter. 

Maila för mer info och prisuppgifter!

 
 

Körresorna till solen görs i samarbete med Ving.

ving.png