Team Putte söker körledare till nya körer!

Vi söker nu dig som har musikalisk fallenhet och en bra förmåga att göra människor glada genom att sjunga ihop.

Jag har haft lyxen att jobba som körledare i över 15 år. Vecka efter vecka har jag fått erfara vad körsång gör med människor .
Jag har såklart också lärt mig ett och annat om hur själva hantverket går till. En säsong vann jag faktiskt Körslaget i TV4 vilket var kul! Kanske har några av er också sett mig klinka piano i SVT:s ”Så Ska Det Låta” för några år sedan. Här är några klipp ifrån det.

Nu har jag bestämt mig för att använda mina musikaliska erfarenheter till att boosta andra körledare ute i landet och jag undrar om du är en av dem jag ska få glädjen att jobba med.

Sök till oss om du:

  • Är glad, positiv och älskar körsång

  • Gillar att leda och utveckla människor i en kör

  • Har förmågan att inspirera och entusiasmera människor

Du passar om du:

  • Vill vara med i ett team som satsar på duktiga körledare.

  • Vill leda en egen kör och samtidigt få en schysst ersättning.

  • Gillar friheten att som körledare själv få bestämma hur just din kör ska fungera.

Hur går det till?

Min roll blir att se till att du som körledare utvecklas och har kul. Team Putte förser er kör med låtmaterial (en låtbank att välja fritt ur), inspelade stämmor och annan inspiration som gör ditt jobb som körledare lättare. Vi erbjuder alla våra körledare en projektanställning med schyssta villkor och en ersättning som vi tror ska kännas rätt och inspirerande. Samtidigt som vi vill finnas som en “ryggrad” för alla våra körer tycker vi att det är viktigt att du som körledare känner full kreativ frihet. Du och din kör är givetvis fria att ordna konserter och events som passar just er, bjuda in lokala gästartister och så vidare. The sky is the limit!

En av få saker vi vill vara med och delvis styra är första delen av ert körnamn. Vi tror på lokal tillhörighet och därför blir namnet “Team”+staden.
Alla som väljer att haka på vårt koncept, kommer att bli inbjudna till våra Team Putte-körledarevents. Där får jag chans att peppa dig som körledare.  

Sen vill jag ju såklart även bjuda in till sköna stora “kör-get-together events” för alla körer. Jag har gjort en hel del sådant och det är fantastiskt.  Att samla många sjungande människor under ett och samma tak är feeling, jag lovar. Här kan ni få en glimt ifrån mitt 10-årsjubileum i Berwaldhallen för ett år sedan: Team Putte jubileum

Ansökan

Du som är intresserad ställer dig framför din telefon och ger oss en film (max 2 minuter) där du lär oss som tittar två-tre stämmor på en kort strof. Välj gärna en sång du känner dig bekväm med så att vi kan se dig när du är som bäst. Börja videon med en kort presentation av dig själv såsom namn och var du bor. Berätta gärna också varför du älskar körsång.

Vi tittar på allt som kommer in och hör av oss med eventuella kompletteringar.

Du fyller i formuläret längst ner på denna sida och laddar upp din film på den gula knappen.

Ersättning

Lön utgår som diskuteras i nästa steg. Ersättning och projektanställning förutsätter att kören har minst 40 medlemmar. Vi erbjuder även en bonus i takt med att kören växer som vi finansierar.

Lokal/Teknik

Du som körledare ansvarar för att hitta en lokal att öva i. Vi vill vara behjälpliga när det gäller både lokal och teknik och tillsammans hittar vi den bästa lösningen på just din ort där vi tänker att du har den bästa lokalkännedomen.

Praktiskt

En termin består av 10 körövningar a´90 min samt en avslutningskonsert. Vill du och din kör ha ytterligare någon eller ett par övningar under terminen är det givetvis upp till dig som körledare.

Priset för körmedlemmar är 895 kr per termin.

Tack för att du tog dig tid att läsa och det vore jättekul att få titta på din video så snart du känner dig redo

Hoppas att vi ses och hörs!

/Putte med team


Anmäl dig som körledare här!

 
 
 

Ladda upp din film här!